Made by Corwin

Mestno življenje
s pridihom narave

Spoznaj Kvartet
Pomakni se nižje
Živi bolje
Živi bolje
Živi naravno
Živi naravno
Živi polno
Živi polno
Živi brezskrbno
Živi brezskrbno

Soseska Kvartet postavlja nove standarde bivanja v Ljubljani. Odlike stanovanj v štirih stolpičih bodo funkcionalna zasnova, estetska dovršenost in kakovostna izvedba.

Stanovanja bodo eno-, dvo-, tri- in štirisobna, večina jih bo imela lože. V zgornjih petih etažah bo večji del stanovanj imel tudi prostorne terase in povišane stropove. Večina stanovanj bo imela dvostransko orientacijo. Kakovostna in domišljena gradnja bo ustvarjala prijetno bivalno klimo.

Oglejte si stanovanja

10 nadstropij

Corwin standard

5 nadstropij

nadstandard

34 stanovanj

primerno za gibalno ovirane
Drži Alt/⌥ in uporabi miško za ogled panorame
Tapnite zaslon za ogled panorame

Odlična lokacija

Soseska Kvartet je v priljubljenem delu mesta, v sodobni in živahni Šiški, ki zaradi dinamičnosti omogoča visoko stopnjo kakovosti življenja. Zraven Kvarteta je najsodobnejše nakupovalno središče, v bližini pa so tudi vrtec, šola, knjižnica, lekarna …

Prikaži zemljevid

Stanovanja

Poglejte več

Vaše zdravje je vedno
na prvem mestu

Sedaj se z našo prodajno službo lahko pogovorite tudi prek video klica.

Zanima me
Investicijska priložnost

Prva štiri nadstropja v stolpu D ponujajo stanovanja za kratkoročno bivanje. Ta predstavljajo edinstven produkt gostoljublja, namenjen najemniški dejavnosti. Donosnost naložbe je odlična, za opravljanje vašega posla pa ni potrebno dodatno pridobivanje odobritve združenja lastnikov. Nagrajeni razvijalec Corwin.